Metin Güler: Anemon Otel'deki etkinliğin son bulması için başvurduk

Anemon Otel'de düzenlenen etkinliğe bir tepki açıklaması da ETO Başkanı Metin Güler'den geldi...

EKONOMİ 15.12.2023, 19:38 15.12.2023, 19:42
Metin Güler: Anemon Otel'deki etkinliğin son bulması için başvurduk

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’de Anemon Otel'de bir salonda moda ve alışveriş festivali adı altında tekstil ürünleri ve takı satışı yapıldığını belirterek, söz konusu etkinliğin Eskişehirli tüccarları mağdur ettiğini savundu. Güler, üyelerin haklarını korumak adına satışların sona erdirilmesi için ilgili kurumlara müracaat ettiklerini söyledi.

ETO Başkanı Metin Güler, yaptığı açıklamada, şehir dışından gelip Eskişehir’deki firmaların hakkını gasp eden bir satış uygulamasıyla daha karşılaştıklarını söyleyerek, festival adı altında yapılan satışlar nedeniyle Eskişehir’deki firmaların zarara uğratıldığını belirtti.

Festival adı altında yapılan satış sebebiyle tüm yükümlülüklerini yerine getiren, vergisini veren ve istihdam sağlayan Eskişehir’deki firmaların mağdur edildiğini belirten Metin Güler, sebep olunan haksız rekabete sessiz kalmayacaklarını kaydetti.
 
Festival adı altında satış yapılan salonun Anemon Otel’in merkezi tarafından İzmir’deki bir firmaya kiralandığını belirten Güler, yaşanılan haksız rekabetin ve sebep olunan mağduriyetin sona ermesi için ilgili kurumlara başvuruda bulunduklarını söyledi. Metin Güler, Eskişehir’deki firmaların zarar görmesine sebep olan faaliyetlerin sona ermesi için çaba göstermeye ve üyelerinin haklarını korumak için her platformda girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@