banner163

Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat! Sağanak ve sel uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 15 Eylül 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı... Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar ve birçok ile kuvvetli yağış ve sel uyarısı yapıldı... İşte detaylar..

HAVA DURUMU 15.09.2021, 07:48
Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar dikkat! Sağanak ve sel uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Muğla çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Bolu, Karabük, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun’un doğusunda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Bolu, Karabük, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun’un doğusunda yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Eskişehir dikkat!

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada “Yapılan son değerlendirmelere göre; Eskişehir il genelinde 15 Eylül 2021Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren görülecek olan sağanak yağışların akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli metrekareye 21-50 kilogram olması beklenmektedir. Ani sel, su baskını ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Bursa

Bilecik

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@