Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyon, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Birçok ile kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji 21 Ağustos 2021 Cumartesi günü için hava durumu raporunu paylaştı... Birçok ile kuvvetli yağış uyarısı yapıldı...

HAVA DURUMU 21.08.2021, 07:53
Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyon, Balıkesir, Çanakkale'de hava nasıl olacak? Birçok ile kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Ordu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van çevreleri ile Samsun'un doğusu ve Hakkari'nin kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 yer yer 100 kg/m2) olması bekleniyor.

Şiddetli sağanak uyarısı

Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 yer yer 100 kg/m2) olması bekleniyor.

Hava sıcaklıkları nasıl olacak?

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği bildiriliyor.

Eskişehir

Bursa

Bilecik

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@