Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale dikkat! Meteoroloji uyardı... Göz gözü görmüyor!

Meteoroloji 5 Kasım 2021 Cuma günü için hava durumu tahmin raporunu yayınladı... Ülke genelinde yağış görülmezken birçok ilde sis etkili olacak... İşte detaylar

HAVA DURUMU 05.11.2021, 07:38
Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Çanakkale dikkat! Meteoroloji uyardı... Göz gözü görmüyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Batı kesimlerde güney yönlerden, ülkemizin doğusunda kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI: Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu başta olmak üzere sabah ve gece saatlerinde ülkemizin kuzey ve iç kesimlerde pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Eskişehir

Bursa

Bilecik

Kütahya

Afyonkarahisar

Balıkesir

Çanakkale

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@