Eskişehir'de hava sıcaklıkları artacak

Meteoroloji'den son hava durumu tahminleri... Eskişehir'de hava sıcaklıkları artacak.

HAVA DURUMU 02.07.2023, 13:40 03.07.2023, 15:54
Eskişehir'de hava sıcaklıkları artacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilirken, sıcaklığın 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Raporda herhangi bir uyarı bulunmazken, sıcaklığın 1 ila 3 derece artacağı öngörüldü. Yayınlanan rapora göre bugün Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 39 derece ile Sarıcakaya ilçesinde, en düşük ise 28 derece ile Mihalıççık ve Han ilçelerinde olması bekleniyor.

Eskişehir’de vatandaşlar bayram tatilinin son günlerinde güneşli havanın keyfini park ve caddelerde gezerek çıkardı.

Kurban Bayramı’nın ilk günlerini kurban kesim işlemleriyle geçiren vatandaşlar 9 günlük bayram tatilinin son günlerinde dışarıya akın etti. Eskişehir’de vatandaşların uğrak noktalarından olan Hamamyolu Caddesi güzel havayı fırsata çevirenlerin adresi oldu. Bayram tatilinin son günlerinde dışarı çıkan vatandaşlar güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar caddede yürüyüş yaparken, bazılarının da banklarda oturduğu görüldü.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@