Afyon Valisi bir anda sahneye fırladı! "Biz yaptıracağız"

Afyonkarahisar’da gerçekleşen törende takdir toplayan an... Vali Yiğitbaşı aniden sahneye fırladı, "Biz yaptıracağız" dedi.

HAYAT 26.05.2022, 13:53 26.05.2022, 14:00
Afyon Valisi bir anda sahneye fırladı! "Biz yaptıracağız"

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bir törende sahneye çıkan 67 yaşındaki Hanife Çığ, sözleriyle herkesi gülümsetirken kendisinden türkü isteyen sunucuya "Dişlerim yok, diş olmayınca türkü de olmuyor" diyerek türkü söylemek istemeyince, Afyon Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı aniden sahneye fırladıi mikrofonu aldı, "Senin dişlerini biz yaptıralım" diyerek Rektörden Hanife Çığ'ın dişlerinin yaptırılması sözünü aldı. 

Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde kurulan albikere.com 1. yılını kutladı. Her alışverişte bir öğrenciye burs imkânı sağlayan, öğrencilerin ve üreten kadınların hayatlarına dokunan albikere.com birinci yılına özel kampanyalar ile birçok tüketiciye kazandırdı. Bir termal otelde düzenlenen 1. yıl kutlama törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen törende sunucunun sahneye davet ettiği Hanife Çığ (67), Sinanpaşa İlçe Kadın Kültür Evi’nde erişte, kuşburnu gibi ürünler ürettiklerini ve bunları sattıklarını ifade etti. İlçe kaymakamı ile birlikte valinin de kadın olduğunu ve bu yüzden kadınlar olarak daha güçlü olduklarını dile getirdi.

Ardından sunucunun türkü söylemesini istediği Çığ, ‘Türkü söyleyemem, diş olmadığından türkü de olmuyor" dedi. Sunucunun daha sonra "Senin dişleri yaptıralım Hanife Teyze" demesi üzerine Vali Yiğitbaşı aniden sahneye çıktı ve miktorunu alarak, "Dişlerinizi biz yaptıralım" dedi. Vali Yiğitbaşı'nın bu sözleri alkış topladı. 

Vali Yiğitbaşı Hanife Çığ'a sarılıp, “Üniversite rektörümüz biz yaptıralım dişlerini” diyerek dişlerinin yaptırılması sözünü aldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@