Ahmet Namık Akdoğan: Çözüm ekibi olarak sorunların farkındayız

Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Namık Akdoğan, göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı...

HAYAT 28.01.2022, 11:14 28.01.2022, 12:05
Ahmet Namık Akdoğan: Çözüm ekibi olarak sorunların farkındayız

Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ahmet Namık Akdoğan, 'Çözüm ekibi' olarak meslektaşlarıyla bir araya geldi. Akdoğan ve ekibi, göreve geldikleri takdirde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Ahmet Namık Akdoğan, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Malumunuz üzere 5 Şubat 2022 Cumartesi günü Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar odasının Genel Kurulu var. Bizler, adına 'Çözüm ekibi' dediğimiz kadromuzla 27 Ocak Perşembe akşamı yaklaşık 250 meslektaşımızla bir araya geldik. Sorunlarımızın ve çözüm önerilerimizin konuşulduğu toplantıda bugüne kadar yaptıklarımız ve yetki verildiği takdirde yapacaklarımızı meslektaşlarımızla paylaştık" dedi.

Akdoğan, pandemi sürecindeki sorunları da dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "Genel itibarıyla özellikle pandemi sürecinde yaşanan olumsuzlukların bağlı bulunduğumuz Elektrik dağıtım şirketiyle yaşanan sorunların odamıza kayıtlı olan, olmayan tüm meslektaşlarımızı adeta içinden çıkılamaz hale getirdiğini ve bunun büyük bir koordinasyon eksikliğinden kaynaklandığını müşahede ettik. Meslektaşlarımız son dört yıllık süreçte yanlız kalmış, mevcut oda başkanının 30 yıllık metal yorgunluğunun insafına bırakılmıştır. Bizler genç bir ekiple yola çıktık, sorunların farkındayız. Sorunlarımızın hem şehrimizdeki yetkililerle hem bağlı bulunduğumuz bakanlıklarla koordineli biçimde çözüleceğine inancımız tamdır. Bu itibarla 5 Şubat'ta yapılacak genel kurulumuzun meslektaşlarımıza hayırlar getirmesini diler saygılarımızı sunarız."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@