Anadolu Üniversitesi Nevruz'da buluşturacak

Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi “Türk Cumhuriyetlerinde Nevruz Kutlamaları” adlı panel ile Nevruz’da Türk Cumhuriyetlerini buluşturacak..

HAYAT 20.03.2021, 13:44 20.03.2021, 13:49
Anadolu Üniversitesi Nevruz'da buluşturacak

Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), düzenleyeceği “Türk Cumhuriyetlerinde Nevruz Kutlamaları” adlı panel ile Nevruz’da Türk Cumhuriyetlerini buluşturuyor. Moderatörlüğünü TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat’ın üstlendiği panel, 21 Mart Pazar günü saat 14:00’de çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Panelde her bir Türk Cumhuriyetinden bir öğretim üyesi kendi ülkesindeki Nevruz kutlamalarını fotoğraf, video ve çeşitli görsel malzemeler eşliğinde anlatacak. Böylece Türk Cumhuriyetlerinin Nevruz kutlamaları örnekleriyle ortaya konulacak. Bu panel, Nevruz hakkında önemli bilgiler vermenin yanında, Türk Cumhuriyetlerini bir araya getirmesi bakımından da büyük önem arz ediyor.

Zoom (Meeting ID:96872631140 Şifre: TCNevruz) üzerinden yapılacak panel eş zamanlı olarak Anadolu Üniversitesinin YouTube kanalında da yayınlanacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@