Aslantaş Ailesi'nin acı günü

AK Parti'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi ve medyamidas.com yazarı B. Yeşim Aslantaş'ın amcası Ebubekir Aslantaş yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ebubekir Aslantaş Çifteler'de son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 28.04.2021, 12:07 28.04.2021, 12:22
Aslantaş Ailesi'nin acı günü

Eskişehir'de, AK Parti'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi ve medyamidas.com yazarı B. Yeşim Aslantaş'ın amcası Ebubekir Aslantaş yakalandığı koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu, Aslantaş tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

B. Yeşim Aslantaş, acı haberi sosyal medyadan, "Amcam Ebubekir Aslantaş'ı Corona sebebiyle kaybettik. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu hastalık canımızı bizden aldı. Dünya iyisi bir adamdı benim amcam. Seni hiç unutmayacağız... Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun  inşallah..." sözleriyle duyurdu. 

Ebubekir Aslantaş, Çifteler'de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı, Çifteler Asri Mezarlık'ta defnedildi. 

medyamidas.com ailesi olarak B. Yeşim Aslantaş ve Aslantaş Ailesi'ne, merhum Ebubekir Aslantaş'ın tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

Yorumlar (1)
Hacı Özmen 3 yıl önce
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Başınız Sağ olsun

Gelişmelerden Haberdar Olun

@