Celalettin Sarar uğurlandı

Sarar Ailesi'nin acı günü... Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyelerinden Celalettin Sarar Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 10.02.2023, 16:36 10.02.2023, 16:43
Celalettin Sarar uğurlandı

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyelerinden, Cemalettin Sarar’ın kardeşi Celalettin Sarar Eskişehir'deki cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Merkezi Eskişehir’de bulunan Sarar Şirketler Grubu’nun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ın kardeşi Celalettin Sarar, 8 Şubat Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bugün Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii’nde yoğun katılımlı bir törenle cenaze namazı kılınan Celalettin Sarar Odunpazarı Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, çok sayıda iş insanı, siyasetçi, bürokrat ile Sarar çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@