banner163

Clubhouse'da 90'lara ünlü akını

Son günlerin en çok konuşulan sosyal medya fenomeni Clubhouse'da, Eskişehirli eğitimci ve iş insanı Serkan Can Zengin, ünlü televizyoncu Tolga Gariboğlu, Eskişehirli iletişimci Gizem Sarıoğlu ve radyocu Murat Albayrak'ın açtıkları "90'larda çocuk olmak" odası ünlü isimlerin de akınına uğradı...

HAYAT 07.02.2021, 14:46 07.02.2021, 15:23
Clubhouse'da 90'lara ünlü akını

Son günlerin en çok konuşulan sosyal medya fenomeni "Clubhouse" sesli chat uygulamasında dün açılan "90'larda çocuk olmak" sohbet odası en çok ilgi gören ve konuşulan odalardan biri oldu. Uygulamaya üye olanların, moderatörler tarafından açılan odalara girerek sesli olarak sohbet edebildiği uygulama son günlerde büyük ilgi görüyor ve çok konuşuluyor. 

Eskişehirli eğitimci ve iş insanı Serkan Can Zengin, "Hugo" karakteri ile tanınan ünlü televizyoncu Tolga Gariboğlu, Eskişehirli iletişimci Gizem Sarıoğlu ile Seslendirme sanatçısı ve Radyocu Murat Albayrak'ın açıp moderatörlüğünü üstlendiği "90'larda çocuk olmak" odası ünlü isimlerin de akınına uğradı...

90'lar yad edildi, konuşuldu, ünlü isimler de katıldı

90'lı yılların yad edildiği ve anıların paylaşıldığı sohbet odasına ünlü televizyoncu Zahide Yetiş, şarkıcı Özgür, şarkıcı Alp Güvenir, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yapımcısı Mehmet Çam, ünlü televizyon sunucusu Dilara Gönder, Onedio'nun sahibi ve CEO'su Kaan Kayabalı gibi birçok ünlü isim de katıldı. Sohbet odasına Eskişehirli birçok isim de yoğun ilgi gösterdi. 

Serkan Can Zengin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, bugün de Clubhouse'da saat 17.00'de "Pandemide öğretmen ve ebeveyn deneyimleri" başlıklı bir sohbet odası açacağını duyurdu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@