Emirdağ artık canlı izlenebilecek!

Emirdağ artık internet üzerinden canlı izlenebilecek! Canlı şehir kameraları kamuya açıldı... İzlemek için tıklayın

HAYAT 10.02.2022, 22:11 10.02.2022, 22:43
Emirdağ artık canlı izlenebilecek!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde Emirdağ Belediyesi ilçede iki ayrı noktaya yerleştirdiği canlı şehir kameraları ile internet sitesi üzerinden 24 saat canlı yayına başladı. Böylece vatandaşlar 24 saat internet üzerinden Emirdağ ilçesini canlı izleyebilecek. 

Emirdağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İlçemizde şimdilik 2 farklı noktada konuşlandırılan canlı şehir kameraları hizmete girmiştir" denildi. 

Şimdilik 2 ayrı noktada konuşlandırılan ve deneme olarak canlı yayına başlayan şehir kameraları ile ilgili açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “İlçemizde Cumhuriyet Meydanı ve Ali Kocaman Parkı deneme canlı yayınına başladı. Konuşlandırdığımız kameralar ile vatandaşlarımıza evlerinde otururken dahi şehrimizi izleme imkânı sunduk. İlçemizde farklı noktalarda konuşlandıracağımız canlı şehir kameraları ile mevcut sayıyı artırmayı planlıyoruz. İlçemizden uzak kalan değerli Emirdağlı vatandaşlarımız canlı yayınlarımızı takip ederek bir nevi hasret giderme fırsatı da bulmuş olacaklar. Emirdağımızı tanımayan ya da merak eden vatandaşlarımız ise bu kameralar sayesinde kentimizi yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar" dedi. 

Emirdağ canlı yayın... Emirdağ'ı canlı izle... Emirdağ'ı canlı izlemek için tıklayın

Yorumlar (1)
Bilgin 2 yıl önce
Tamam

Gelişmelerden Haberdar Olun

@