banner163

Ergen çocuklar gibi trip atmayın, imza atın

ETB Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor'dan alacaklı olan oyunculara seslendi: "Ergen çocuklar gibi trip atmak yakışmıyor"

HAYAT 22.06.2021, 11:00 22.06.2021, 11:18
Ergen çocuklar gibi trip atmayın, imza atın

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Twitter'dan yaptığı açıklamada Eskişehirspor'dan alacaklı olan ve transfer tahtasının açılması için imza vermeyen isimlere seslendi.

Diri açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eskişehirsporun gelirlerinin tamamı temlikli... TFF, Spor Toto, Aktif Bank gibi bir çok geliri var. Ancak bu paralar temlikli olduğu için sırada kim varsa parayı o alıyor. Futbolcu arkadaşların anlaması gerken kulüp yaşarsa paralarını alırlar. İmza verip yaşatırlarsa haklarını kulüpten alamasalar bile Eskişehirspor gelirlerinden direkt alabilecekler.

Misal, Berkay Dabanlı hep imza konusunda sıkıntı yapardı ama şimdi hemen verdi çünkü TFF den parasını almaya başladı ve kulüp yaşarsa para alınacağını gördü. Tüm alacaklı arkadaşlar bu işin şakası yok.

Birçoğunuz cahil değilsiniz. Kulüp yaşadığı sürece hakkınızı alacaksınız. Kulübün kapanmasının size hiçbir faydası olmaz. Aksine yaşadığı sürece hakkınız baki kalır. Düşmez kalkmaz bir Allah.. Bir gün çok sıkışık zamanınızda bir bakmışsınız sıra size gelmiş paranız yatmış olur.

Birçok kulüp kapandı gitti birçok oyuncunun alacağı yok oldu. Gelin hala çırpınan birileri varken siz de destek olun. Bugün iflas eden bir fabrikaya bile bankalar alacaklarını kurtarabilmek adına ekstra krediler verir.

Siz de gelip hem takımı kurtaralım hem hakkımızı demek yerine ergen çocuklar gibi trip atmak telefonlara çıkmamak gerçekten koca insanlara yakışmıyor. Siz kendinizde alacağınızı hak buluyorsunuz eyvallah ama madem çok hakkınız var o zaman takım neden bu halde? Tek suçlu yönetimler mi? Hak hukuktan bahsediyorsanız adaletli olun. İmza verin.

Sanki şampiyonlar liginde kaldık, kupalarda estik, her gelene 5 attık gibi moda girmiş olanlar. Takım küme düştü, finalde kaybetti şimdi de 2. Lig'de ve imza vermezseniz direkt amatöre düşecek. Hep kendinizi haklı buluyorsunuz ama en çok hakkı olan TARAFTAR!

Kişilere kızıp koca şehri cezalandırmayın. Aranızda aslan gibi adamlar olduğunu biliyoruz. Size destek olmuş bu tribünler şu an sizden destek istiyor. Vallahi 'ah' olur on binlerce insan kahroluyor. Ortada yönetim yok. Yönetime aday kimse de yok. Gelin yakışanı yapın imza verin..."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@