banner163

"Eskişehir'de cıvıl cıvıl ve Millet Bahçesi manzaralı" diyerek 339 bin takipçisiyle paylaştı

Eskişehir'i ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, sosyal medyadan Eskişehir ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

HAYAT 20.07.2022, 01:04 20.07.2022, 01:35
"Eskişehir'de cıvıl cıvıl ve Millet Bahçesi manzaralı" diyerek 339 bin takipçisiyle paylaştı

Eskişehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Külliyesi'ni, Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesi'ni, yeni Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti, sosyal medyadan Eskişehir ile ilgili paylaşımlarda bulundu. 

Demircan, Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Külliyesi ve Seyyid Battal Gazi Türbesi ve Külliyesi ile ilgili paylaşımlarında, "Seyyid Sultan Şücaaddin Veli Külliyesi’ni ziyaret ettik. Hem sohbet hem ev sahipliklerinden dolayı vakıf yönetimine teşekkür ediyorum. Anadolu’nun destanlaşmış şahsiyetlerinden Battalgazi’nin Eskişehir’de bulunan türbesini ziyaret ettik. Medeniyetimizin bugünlere ulaşmasında taş üstüne taş koymuş her bir değerimizi korumak, anlatmak ve yaşatmak için gayret ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Demircan: Eskişehir İl Halk Kütüphanesi cıvıl cıvıl... Millet Bahçesi manzaralı 

Ahmet Misbah Demircan ayrıca, Eskişehir Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve yetkililerle birlikte yeni Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'ni de ziyaret etti. Kütüphanedeki çocuklar ve öğrencilerle de sohbet eden, çalışmalarla ilgili bilgi alan Demircan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda da, "Bu lokasyon kitap içerir. Eskişehir İl Halk Kütüphanesi cıvıl cıvıl. Dersliklerden yükselen çocuk sesleri bir o kadar ders çalışanların sessizliği. Millet Bahçesi manzarasında kitap okuyanlar" dedi. 

Zihni Çalışkan: Eskişehir'e çok yakıştı 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da, ziyaretle ilgili paylaşımında, yeni kütüphanenin Türk Dünyası Vakfı tarafından Eskişehir'e kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi manzaralı olmasını vurgulayarak, "Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sn. Ahmet Misbah Demircan ile birlikte kitapseverlerin buluşma noktası olan ve eski kütüphane binasının tam 10 katı büyüklüğündeki Eskişehir İl Halk Kütüphanesi’ndeyiz… Millet Bahçesi manzaralı İl Halk Kütüphanemiz Eskişehir’e çok yakıştı" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@