Eskişehir'de endişelendiren görüntü! Yetkililer farkında mı?

Eskişehir'de Haller Gençlik Merkezi duvarında oluşan hasar görenleri endişelendiriyor... Yetkililer farkında mı?

HAYAT 21.02.2022, 14:01 21.02.2022, 14:11
Eskişehir'de endişelendiren görüntü! Yetkililer farkında mı?

Eskişehir'de her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği veya önünden geçtiği Büyükşehir Belediyesi'nin Haller Gençlik Merkezi'nin duvarında oluşan yıkıntı görenleri endişelendiriyor. 

Önlem alınacak mı?

Yılmaz Büyükerşen Bulvarı’nda yer alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Haller Gençlik Merkezi’nin dış duvarında oluşan hasar, vatandaşlar için tehlike oluştururken, binanın sağlamlık durumu konusunda da kafalarda soru işaretleri yarattı.

Eskişehir’in önemli simgelerinden ve vatandaşların çok sık kullandığı güzergahlardan biri olan Haller Gençlik Merkezi’nin dış duvarında oluşan hasar, kaldırımda yürüyen vatandaşlar için tehlikeli bir hal almaya başladı. Cam kenarında yer alan duvarın bakımsız hali de dikkat çekmeye devam ediyor. Duvarın bir parçasının neredeyse yere düştüğü ve kötü bir görüntüye yol açtığı görülürken, vatandaşlar duvarın neden halen onarılmadığını da merak ediyor.

Bina sağlam mı? İncelendi mi?

Böyle bir hasarın nasıl oluşabildiği de merak konusu oldu, vatandaşların aklında binanın sağlamlığı konusunda soru işaretleri yarattı. Yetkilililerin hasarla ilgili ve binanın sağlamlık durumu ile ilgili inceleme yapıp yapmadığı merak ediliyor. 

Haller Gençlik Merkezi, Eskişehir’de bulunan tarihi Yaş Sebze ve Meyve Hali Binasının kullanılmaması ve şehirde kötü bir görüntü oluşturmasından dolayı 2000 yılında restore edilmesiyle oluşturulmuştu. O yıldan bu yana çarşı, eğlence ve alışveriş merkezi olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@