Eskişehir'de toplu taşımada yeni düzenleme... Dikkat!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma seferleri ile ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı. İşte detaylar...

HAYAT 14.04.2021, 14:43 14.04.2021, 14:56
Eskişehir'de toplu taşımada yeni düzenleme... Dikkat!


İçişleri Bakanlığı’nın Kısmi Kapanma ile ilgili almış olduğu kararlar sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de toplu taşıma seferlerinde yeniden düzenlemeye gittiğini açıkladı. 

Otobüs saatleri değişmedi, tramvay seferleri değişti 

Düzenleme kapsamında otobüs saatlerinde herhangi bir değişiklik yaşanmazken, 15 Nisan itibariyle geçerli olmak üzere tramvay sefer saatleri yeniden güncellendi. 

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne kısıtlama var. İstisnalar neler?

Vaka sayılarının artması nedeniyle alınan önlemlerle birlikte toplu taşımada da değişiklikler yaşandı. Bu kapsamda 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı vatandaşlara toplu taşıma kısıtlaması getirilirken, istisna kapsamında olan (hastane randevusu, yüz yüze eğitim, çalışma, özel gereksinimli çocuğu olanlar vb.) vatandaşlar istisna kapsamında olduklarını belgelemeleri halinde araçlara alınacaklar.

HES kodu zorunluluğu sürüyor

Sokağa çıkma kısıtlamalarının hafta içi erken saate çekilmesi nedeniyle 15 Nisan Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere tramvay sefer saatlerinde düzenleme yapıldı.

Toplu taşımada Hes Kodu sürecinin devam ettiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşların tramvay ve otobüs saatlerine belediyenin web sitesinde (www.eskisehir.bel.tr) Hızlı Menü bölümünden kolaylıkla ulaşabileceğini ifade ettiler.

TRAMVAY SEFERLERİ İLE İLGİLİ YENİ DÜZENLEMENİN DETAYLARI İÇİN BU LİNKE TIKLAYIN 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@