Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden medyamidas.com'a ziyaret 

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri medyamidas.com'u ziyaret etti.  

HAYAT 22.04.2022, 17:53 22.04.2022, 18:00
Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi'nden medyamidas.com'a ziyaret 

Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyeleri, emekli vali, Eskişehir'in valilerinden Kadir Çalışıcı, CHP eski il başkanlarından ve medyamidas.com yazarı İsmet Süder, iş insanı İsmail Canbaz ve iş insanı Savaş Uluçay medyamidas.com'u ziyaret etti, Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ile bir araya geldi. 

Grup Koordinatörü İsmail Canbaz, medyamidas.com'a yayın hayatında başarılar dilerken, Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Canbaz, Eskişehir’de sevgi, saygı ve samimiyet ilkesiyle her siyasi görüş ve meslekten kişilerin bir araya gelmesini, öznesi Eskişehir olan konuları, çeşitli kişi ve kurum temsilcileri ile istişare ederek şehrin sorunlarını gündemde tutmayı amaçladıklarını belirtti.

Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu, Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi üyelerinin bu ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, medyamidas.com olarak Eskişehir'de Eskişehir Dostluk ve İstişare Meclisi gibi bir girişimin olmasını çok önemsediklerini ifade ederek teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@