Eskişehir'e gelirken kaza yaptı... Milletvekili Gürcan da hemen hastaneye koştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın Alpu yolu üzerindeki çalışmalarla ilgili programına katılmak üzere Ankara'dan gelen Karayolları Başmühendisi Serkan Kılıçarslan yolda geçirdiği trafik kazasında yaralandı ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Milletvekili Gürcan da programını iptal edip soluğu hastanede aldı.

HAYAT 17.06.2023, 07:33 17.06.2023, 07:40
Eskişehir'e gelirken kaza yaptı... Milletvekili Gürcan da hemen hastaneye koştu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın Alpu yolu üzerinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek ve Karayolları 46. Şube Şefi Pınar Özmen ve Karayolları Başmühendisi Serkan Kılıçarslan ile birlikte basın açıklaması yapmak üzere bugün bir program  planlanmıştı. Ancak, Serkan Kılıçarslan'ın Ankara'dan Eskişehir'e gelirken bir trafik kazası geçirdiği ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. 

Milletvekili Gürcan programını iptal edip hastaneye koştu 

Kazanın ardından Milletvekili Ayşen Gürcan da, planlanan programını iptal ederek Serkan Kılıçarslan'ı hastanede ziyaret etti. Yapılan gerekli tetkikler ve tedaviler sonucunda Başmühendis Serkan Kılıçarslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tedavi altına alınan Başmühendis Kılıçarslan yaralı haliyle bile görevini yapmaya çalıştı 

Kaza sonrasında dahi Alpu yolu ve diğer yapılması gereken yollar hakkında Ayşen Gürcan’a bilgi veren Başmühendis Serkan Kılıçarslan, ilk tedavisinin tamamlanmasının ardından Ankara'ya dönmek üzere yola çıktı.

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, ziyaret sırasında Başmühendis Kılıçarslan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, kazanın ardından sağlık durumunu yakından takip edeceğini bildirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@