banner163

Hafta sonu Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji, hafta sonu için hava durumu tahmin raporunu yayımladı...

HAYAT 05.06.2021, 06:59
Hafta sonu Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri, Toroslar Mevkii, Edirne, Kırklareli ve Çankırı çevreleri ile Tekirdağ, Ankara ve Sivas'ın kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı
Sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olması beklenmektedir.

Kuvvetli rüzgar uyarısı 
Rüzgarın; Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Eskişehir'de hava nasıl olacak?
İç Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara ve Sivas'ın kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Eskişehir'de ise bugün hava parçalı ve az bulutlu olacak. Günün beklenen en yüksek sıcaklık değerleri ise şu şekilde:

Eskişehir'de 6 Haziran Pazar günü de (yarın) az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece arasında artması bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@