İnönü'de törenle açıldı... "Algı değil icraat belediyeciliği"

İnönü Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı yeni merkez törenle açıldı...

HAYAT 24.03.2022, 22:12 24.03.2022, 22:20
İnönü'de törenle açıldı... "Algı değil icraat belediyeciliği"

Eskişehir'de İnönü Belediyesi Gençlik Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl üdürü Hasan Kalın, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü'ye kalıcı eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, İnönü Belediyesi Gençlik Merkezi'nin de ilçeye hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, İnönü ve Eskişehir'in ilçeleri için çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, İnönü Belediyesi'nin projeleriyle de gurur duyduklarını, ilçedeki gelişiminden son derece memnun olduklarını ifade etti. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da, AK Partili belediyelerin algı değil icraat belediyeciliği yaptıklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. 

Yapılan açılışta katılımcılar çeşitli oyunları da oynadılar. Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay iel Zihni Çalışkan satraç oyununda kapıştılar. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@