banner163

İnönü'ye büyük bir destek daha... Kadir Bozkurt'tan Bakan Kurum, Nabi Avcı ve Günay'a teşekkür

İnönü Belediyesi'ne Bakanlıktan toplam yatırım bedeli 1 milyon 800 bin lira olan bir destek daha... Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'tan Bakan Murat Kurum ve Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ile Prof.Dr. Emine Nur Günay'a teşekkür...

HAYAT 02.08.2022, 17:25 02.08.2022, 17:34
İnönü'ye büyük bir destek daha... Kadir Bozkurt'tan Bakan Kurum, Nabi Avcı ve Günay'a teşekkür

Eskişehir'de İnönü Belediyesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan önemli bir destek daha... 

İnönü Belediyesi'ne toplam yatırım bedeli 1 milyon 800 bin lira olan 1 adet 18+1,5m3 kapasiteli çöp kamyonu ve 64 adet çöp konteyneri teslim edildi. 

İnönü Belediyesi'nin Geleneksel Sünnet Şöleni için ilçede bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve İnönü Kaymakamı Rümeysa Kurt'un katılımıyla çöp kamyonu ve konteynırların hizmete açılışı gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "Belediyemize ve İnönü’müze toplam yatırım bedeli 1.800.000.00 TL olan 1 adet 18+1,5m3 kapasiteli Çöp Kamyonu ve 64 adet çöp konteyneri kazandırılmasında katkı ve desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay'a şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay da, İnönü'lü vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, ilçeye yatırımların süreceğini belirtti. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@