İşte Eskişehir Büyükşehir'in yaptığı camii

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık'ta süren camii inşaatı ve tesisle ilgili yeni açıklama yaptı, yeni fotoğraflar paylaştı...

HAYAT 16.12.2021, 13:28 16.12.2021, 13:35
İşte Eskişehir Büyükşehir'in yaptığı camii

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Asri Mezarlık girişindeki alanda inşaatı süren Asri Mezarlık Camii ve Hizmet Tesisleri projesiyle ilgili yeni açıklama geldi. 

Yapılan açıklamada, vatandaşların da bağışta bulunarak inşaat yapımına katkıda bulunabildiği caminin dış cephesinin tamamlanmasına az kaldığı belirtildi. 

Açıklamada, Asri Mezarlık Camii ve Hizmet Tesisleri yapımına hayırsever vatandaşların da hesap adını Eskişehir Büyükşehir Belediyesi girip, TR87 001 5001 5800 7312 5485 31 iban numaralı Vakıfbank hesabına para yatırarak katkıda bulunabildikleri ifade edildi. 

Kapalı mekanının yanı sıra cenaze namazlarının kılınabileceği bin metrekarelik yanları açık üstü kapalı cenaze meydanı bulunan camide, gasilhane ve morg hizmetleri de verileceği daha önce açıklanmıştı. Abdesthanesi, ikramların yapılabileceği taziye salonu, idari binası, tuvaletleri, peyzaj alanları ile toplamda 5 bin metrekare alan üzerine yapılacak camide, cenaze araçları, otomobiller ve otobüsler için otopark alanlarının da yer alacağı belirtildi. Cenaze hizmetleri bağlamında modern bir organizasyon eşliğinde, ilgili bütün hizmetlerin bir arada yürütüleceği bir tesis tasarladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptığı açıklamada, yakınlarını kaybeden vatandaşların bu zor günlerini olabildiğince kolaylaştırmayı arzu ettiklerini söyledi. 

Yorumlar (1)
NEDİM ASLAN 1 yıl önce
Yeni yapılan asli mezarlıktaki cami inşaatına yardım yapmak istiyoruz ama internette yasal süre 31 Aralık 2022'de doldu diyor ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Gelişmelerden Haberdar Olun

@