Eskişehir Ormanspor'da hedef 2021'i galibiyetle kapatmak

Eskişehir Ormanspor'da Beykoz maçı hazırlıkları devam ediyor...

SPOR 16.12.2021, 13:28
Eskişehir Ormanspor'da hedef 2021'i galibiyetle kapatmak

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Eskişehir Ormanspor, 18 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Beykoz maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Ateş savaşçıları sabah gerçekleştirdikleri fitness antrenmanının  ardından akşam saatlerinde ise taktik çalışacak.

Durumları maç saatinde belli olacak

Cezalı oyuncularının yanı sıra ilk devreyi sakatlığı nedeni ile kapayan kaptan Ramazan Döne'ye ilave olarak durumları maç saatinde belli olacak olan Mehmet Demirezen ve Ali Can Göçmen'de çalışmalara katılmadı. Eskişehir Ormanspor yarın sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edecek. 

"Son topa kadar mücadele"

Sportif Direktör Burçin Albayrak yaptığı açıklamada "Beykoz Belediyesi ligin önemli ve zirve takibi yapan ekiplerinden birisi. Biz de bu ciddiyet doğrultusunda eksiklerimize rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen hafta sporcularımız Mamak Belediye karşısında güzel bir galibiyete imza attılar. Bu hafta sonu da son topa kadar mücadelemizi sürdürüp 2021 yılını en güzel şekilde kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaleci Taner Günay ise "Geçen hafta aldığımız galibiyetin daha anlamlı olabilmesi için Beykoz maçında galip gelmemiz gerekiyor. Çalışmalarımız eksiklerimize rağmen devam ediyor. İnşallah istediğimiz sonucu alarak 2021 yılını en güzel şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak maçta hakem ikilisi Yunus Tokmak - Serdar Özen olurken maçın gözlemcisi olarak Mehmet Er görev yapacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@