Konya'dan Ankara, Aksaray ve Isparta ulaşımı da kapandı!

Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirler arası ulaşım kapatıldı...

HAYAT 09.02.2022, 23:28
Konya'dan Ankara, Aksaray ve Isparta ulaşımı da kapandı!

Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirler arası ulaşım olumsuz etkilendi. Kar yağışı nedeniyle Konya'yı Adana, Ankara, Aksaray, Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta'ya bağlayan kara yollarında araç geçişine izin verilmiyor.

Aksaray-Konya kara yolunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Kentte sabah saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı, trafikte aksamalara neden oldu. Yoğun kar ve tipi nedeniyle Aksaray-Konya kara yolu Bozcamahmut mevkisinden çift yönlü araç trafiğine kapandı. AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri araçlarda mahsur kalanların yardımına koştu. Jandarma ve polis ekipleri, araçları dinlenme tesislerine yönlendiriyor. Karayolları ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kentte dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi etkisini artırdı. Karayolları ve belediye ekipleri, şehirler arası kara yollarını trafiğe açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konya'yı Adana, Ankara, Aksaray, Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta'ya bağlayan kara yollarında araç geçişine izin verilmiyor. Konya-Beyşehir yolu ise sadece otobüs ve çekicilere açık tutuluyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@