medyamidas.com duyurmuştu... Eskişehir'de gondolların başına geçtiler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin gondol sürücüleri aradığını ve işe alacağını ilk medyamidas.com kamuoyuna duyurmuştu... Haberimiz sonrasında çok sayıda kadın adayın da gondol sürücüsü olmak için işe başvurduğu öğrenildi. Eskişehir'in ilk kadın gondol sürücüleri işe başladı...

HAYAT 22.05.2022, 13:38 22.05.2022, 13:55
medyamidas.com duyurmuştu... Eskişehir'de gondolların başına geçtiler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni gondol sürücüleri aradığını ve işe alacağını ilk medyamidas.com 18 Mart 2022'deki "Eskişehir'de gondol sürücüsü işe alınacak" başlıklı özel haberiyle kamuoyuna duyurmuştu. 

Haberimiz sonrasında Büyükşehir Belediyesi'ne çok sayıda kadın adayın da başvuruda bulunduğu ve 2 kadın gondol sürücüsünün de işe alındığı öğrenildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada da, Eskişehir'deki ilk kadın gondol sürücülerinin işe başladığı açıklandı. 

Eskişehir'deki turistik gondol turlarında artık 2 kadın gondol sürücüsünün de misafirlere eşlik edeceği belirtildi. En fazla dört kişinin binebildiği ve haftanın 7 günü hizmet veren gondollarda, 9 personel 7 gondol ile vatandaşlara Porsuk Çayı’nda Eskişehir turu yaptırıyor.

Kadın gondolcular deneme sürüşlerinin ardından resmen göreve başlarken, turistler de kadın sürücüleri görmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Kadın gondol sürücüleri de, Eskişehir'de vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacaklarını ve Eskişehir'in ik kadın gondol sürücüleri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. 

medyamidas.com kamuoyuna duyurmuştu... O haberimiz için tıklayın 

Eskişehir ve bölgesindeki kamu kurum ve kuruluşları personel ve işçi alım haberlerini medyamidas.com'dan takip edin... Daha çok iş ilanı haberi için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@