Odunpazarı'nda şaka gibi manzara! Ama hiç komik değil

Eskişehir'de Odupazarı'nda engelli rampası bulunan kaldırımdaki şaka gibi manzara bu kadarına da pes dedirtti... Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı, engellileri ve vatandaşları hiç güldürmedi!

HAYAT 01.03.2022, 12:37 01.03.2022, 12:52
Odunpazarı'nda şaka gibi manzara! Ama hiç komik değil

Eskişehir’de Odunpazarı'nda Ali Rıza Efendi Caddesi’ndeki kaldırımda yaşanan şaka gibi manzaraya başta engelli vatandaşlar olmak üzere vatandaşlar tepkili... 

Değil sadece engelli vatandaşlar, kimse geçemiyor!

Kaldırımda engelli vatandaşlar rahatça kaldırıma çıkabilsin diye yapılan engelli rampası önünde hem Odunpazarı Belediyesi'nin geri dönüşüm kutusu, hem elektrik traosu hem de elektrik direği bulunuyor. Ulaşım için kullanılan elektrikli scooterlardan biri de direğe kilitlenince ortaya çıkan manzara artık bu kadarına da pes dedirtiyor. 

Odunpazarı Belediyesi o kutuyu koyacak başka yer bulamadı mı!

Manzarayı gören vatandaşlar, "Haydi kaldırımın planlaması kötü, ama Odunpazarı Belediyesi o geri dönüşüm kutusunu koyacak başka yerde mi bulamadı. Bu bir şakaysa hiç komik değil" diyerek tepkilerini dile getiriyor. 

"Odunpazarı'nda birçok yerde sıkıntı var ama böylesini görmedik"

Engelli vatandaşlar da Odunpazarı'nda birçok noktada sıkıntılarla karşılaştıklarını ama ilk defa böyle saçma bir şeyle karşılaştıklarını ifade ederek, Odunpazarı Belediyesi yetkililerinin bu durumu bir an önce düzeltmesini istediklerini söylüyor. Bebekleri olan vatandaşlar da bebek arabaları ile kaldırımdan geçemediklerini belirterek sorunun çözülmesini istiyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@