Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nda 'gençlik' konuşulacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşilerine bu hafta Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi, siyaset bilimci, yazar Prof. Dr. Kudret Bülbül konuk olacak.

HAYAT 02.07.2021, 11:01 02.07.2021, 11:15
Türk Dünyası Çocuk Vakfı'nda 'gençlik' konuşulacak

Türk Dünyası Çocuk Vakfı söyleşilerine bu hafta Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi, siyaset bilimci, yazar Prof. Dr. Kudret Bülbül konuk olacak. Vakıf Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna, moderatörlüğünü üstleneceği bu söyleşiye herkesi davet etti.

Vakıf Başkanı, Vali Güngör Azim Tuna yaptığı açıklamada, "Türk Dünyası Çıcuk Vakfı söyleşilerimizde bu akşam saat 21.30’da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi, siyaset bilimci, yazar değerli dostumuz Prof. Dr. Kudret Bülbül’ü konuk ediyoruz. 

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı, daha sonra YTB (Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar) Başkanı olarak bürokrasi ve Türk dünyası konusunda müktesebatını geliştiren hocamızın Küreselleşme, kültür ve siyaset ağırlıklı olmak üzere birçok değerli çalışması mevcuttur. Kendisiyle bu akşam 'Küreselleşme çağında nasıl bir gençlik' konulu söyleşimize bütün dostlarımızı soru ve katkılarıyla davet ediyoruz. İzleme imkanı bulamayanlar daha sonra youtube kanalımızdan izleyebilirler" ifadelerini kullandı.

Söyleşi 2 Temmuz Cuma günü (bugün) saat 21.30'da Türk Dünyası Vakfı'nın @tdcvakfi instagram adresinden canlı olarak izlenebilecek. Söyleşi, kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için vakfın YouTube kanalında da yayınlanacak. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@