Odunpazarı Belediyesi işçi alacak

Odunpazarı Belediyesi'nde çalışmak üzere işçi alımı yapılacak... İşte detaylar...

İŞ İLANLARI 21.03.2022, 17:23 21.03.2022, 17:55
Odunpazarı Belediyesi işçi alacak

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi işçi alımı... Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere işçi alımı yapılacağı duyuruldu... 

Temizlik İşleri Müdürlüğü için işçi alınacak 

Kurum dışı kamu işçi alımı duyurusunda, Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm ve Tanıtım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından katı atık toplama işçisi alımı yapılacağı belirtildi.

4 daimi işçinin işe alınacağı belirtilen duyuruda başvuru tarihleri 22 Mart  - 25 Mart 2022 olarak belirtildi. Başvuru adresi Gökmeydan Mahallesi Selin Sokak No: 10 Kat: 3 /301 Odunpazarı /Eskişehir olarak belirtildi. Başvuru telefonu 0(222) 2204747, e-posta adresi de [email protected] olarak açıklandı. 

Duyuruda, uygun görülen başvuru sahiplerinin mülakata çağrılacağı ifade edildi. Mülaket saatleri de 25 Mart'ta 10.00 - 18.00 saatleri olarak belirtildi. 

Başvuru şartları neler? 

Yapılan duyuruda, başvuru sahiplerinin "bay" olmasının istendiği belirtilirken, alınacak işçilerin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışacakları, katı atık toplama, araç arkası çalışma, mevkide süpürme işi yapacakları belirtildi. Adayların "gece gündüz vardiyasında çalışma engeli olmayan", bedensel bir engeli bulunmayan, 18 yaşından büyük, 45 yaşından küçük, bağışıklık ve kronik bir rahatsızlığı bulunmayan, askerlik hizmetini tamamlamış adaylar arasından seçileceği ifade edildi. Başvuru için gerekli belgelerin bir adet fotoğraf ve özgeçmiş olduğu belirtildi. 

İlan ve detayları için tıklayın 

Eskişehir Büyükşehir işçi ve personel alacak... Başvurular başladı .. Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@