TÜGİAD Eskişehir'den Ahmet Ataç'a ziyaret

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile bir araya geldi.

EKONOMİ 01.05.2024, 11:28 01.05.2024, 13:29
TÜGİAD Eskişehir'den Ahmet Ataç'a ziyaret

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile bir araya geldi. Serkan Can Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ataç'a hayırlı olsun dileklerini iletirken, TÜGİAD Eskişehir olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşın teveccühü ile yeniden Başkanlığa seçilen Ahmet Ataç’a hayırlı olsun dileklerini ileten Zengin, yeni dönemdeki çalışmalarında da başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Ataç, Zengin ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ahmet Ataç, ziyaretle ilgili paylaşımında, "Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şube Başkanı Serkan Can Zengin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

Serkan Can Zengin de, Ahmet Ataç'ın paylaşımını yenden göndererek, "Değerli başkanım şehrin geleceğinde sizlerin açtığı yolda Tepebaşı için her zaman daha ileri" mesajını paylaştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@