Düzce'de deprem! Eskişehir de sallandı

Düzce'de meydana gelen şiddetli deprem İstanbul, Ankara, Eskişehir ve çevre illerde de hissedildi.

HAYAT 23.11.2022, 04:14 23.11.2022, 05:30
Düzce'de deprem! Eskişehir de sallandı

AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem İstanbul ve Ankara'da da hissedildi. 

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Gölyaka ilçesindeki depremin 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Sarsıntı, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de de şiddetli şekilde hissedildi.

Düzce'de elektrikler kesildi

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, kentte elektriklerin kesik olduğunu açıkladı. Özlü henüz yaralanma veya ölüm haberi olmadığını söyledi. Düzce'de vatandaşlar dışarıda... 

Bakan Soylu: Ekiplere ulaşan can kaybı bilgisi yok, saha taraması devam ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, saat 04.08'de gerçekleşen 5.9 büyüklüğünde #deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Hemşehrilerimize geçmiş olsun"

"Ayrıca İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Eskişehir, Zonguldak, Sakarya, Bilecik, Bolu, Karabük, Bartın vilayetlerinde ekiplerimize herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. Panik ile atlama dışında 112'ye henüz bilgi ulaşmamıştır. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir."

Son detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@