Eskişehir'in Japon Bahçesi yenilendi... Öğrenci Şöleni ile açıldı

Yenilenen Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi düzenlenen tören ve Öğrenci Şöleni ile yeniden hizmete açıldı.

HAYAT 04.05.2024, 13:42 04.05.2024, 13:48
Eskişehir'in Japon Bahçesi yenilendi... Öğrenci Şöleni ile açıldı

Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi düzenlenen tören ve Öğrenci Şöleni ile yeniden hizmete açıldı.

Anadolu Üniversitesi Merkezler ve Birimler Binası yanına yapılan yeni girişte gerçekleştirilen törene Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. Fatih Temizel, Genel Sekreter Prof. Dr. Ethem Esen başta olmak üzere çok sayıda öğrenci katıldı. 

Rektör Erdal: “Japon Bahçesi yenilendi ve öğrencilere açıyoruz"

Anadolu Üniversitesinin sadece Türkiye’de değil aynı zamanda dünyada da örnek gösterilenbir kampüse sahip olduğunu belirten Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal sözlerine şu şekilde devam etti: “Kampüsümüzle gurur duyuyoruz ve her noktasını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak istiyoruz. Japon Bahçesi verimli kullanamadığımız alanlardan bir tanesiydi ve şu ana kadar birtakım nedenlerle kullanamamıştık. Böylesine güzel bir kampüs ve şehrin ortasında inanılmaz bir doğa varken bundan maksimum fayda çıkarmamız gerektiği düşüncesiyle Japon Bahçesini bakım ve onarım aşamasından geçtikten sonra şu anda sizlerin ziyaretine açıyoruz" dedi.

Rektör Erdal, "Umarım öğrencilerimiz keyifli bir şekilde burada vakit geçirecek. Bahçenin hazırlanmasında, gözden geçirilmesinde, revize edilmesinde yoğun bir şekilde emek gösteren Yapı İşleri Daire Başkanlığına, Genel Sekterimize, Sağlık Kültür Daire Başkanlığına, Park-Bahçeler Müdürlüğüne, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne teşekkür ederiz. Bahçemizin hepimiz için keyifli vakit geçireceğimiz güzel bir mekân olması dileğiyle, hayırlı olsun" diye konuştu. 

Öğrenci Şöleni gün boyu devam etti

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın konuşmasının ardından Japon Bahçesi kurdele kesimi ile yenilenen yüzüyle hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından ise Rektör Erdal, Anadolu Üniversitesi Genç Tema Kulübü tarafından düzenlenen Öğrenci Şöleni’nde açılan stantları gezdi. Öğrenci Şöleni kapsamında gün boyunca dans gösterileri, çeşitli oyunlar ile öğrenciler Japon Bahçesinde keyifli vakit geçirdi. Sıfır Atık sergisi ve atölyesinin gerçekleştirildiği şölen, öğrencilerin sosyal medyada katıldıkları anket sonucunda belirlenen Hababam Sınıfı filminin gösterimi ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@