Vali Aksoy tüm verileri tek tek açıkladı! "Eskişehir'i daha da güvenli bir şehir yapıyoruz"

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, sosyal medyadan da canlı yayınlanan güvenlik bilgilendirme toplantısında Eskişehir'de güvenlik güçlerinin nisan ayında yaptığı çalışmaları ve güvenlikle ilgili son verileri detaylarıyla açıkladı. Toplantıyı "Güvenli şehir Eskişehir" sloganı ile duyuran Vali Aksoy, "Eskişehir'i daha güvenli bir şehir yapmak için tüm güvenlik güçlerimizle birlikte çalışıyoruz" dedi. 

YARGI 08.05.2024, 12:39 08.05.2024, 12:55
Vali Aksoy tüm verileri tek tek açıkladı! "Eskişehir'i daha da güvenli bir şehir yapıyoruz"

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, güvenlik bilgilendirme toplatısında Eskişehir'de güvenlik güçlerinin nisan ayında yaptığı çalışmaları ve güvenlikle ilgili son verileri tüm detaylarıyla kamuoyu ile paylaştı. Eskişehir'deki asayiş olayları, hırsızlık ve dolandırıcılıkla mücadele, uyuşturucu ile mücadele, terör faalyetleri ile mücadele, göçmen kaçakçılığı ile mücadele, kadına yönelik şiddet olaylarına karşı yapılan çalışmalar, trafikte yapılan denetimler, okul çevrelerinde alınan önlemler, çocukların dilendirilmesinin önlenmesine yönelik çalışmalar gibi konularda son verileri ve alınan sonuçların detaylarını açıkladı. 

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir'de güvenlik güçlerinin büyük bir hassasiyet ve özveri ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, bu çalışmalara destek veren tüm vatandaşlara da teşekkür ettiklerini ifade etti. Vali Aksoy, "Eskişehir'i daha güvenli bir şehir yapmak için tüm güvenlik güçlerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 

KADES uygulaması sürüyor... 26 şahıs elektronik kelepçe ile izleniyor

Vali Hüseyin Aksoy, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi konusunda KADES uygulaması, yapılan ihbarlar ve çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu. Eskişehir'de nisan ayında bu konuda asıllı hbar sayısını 293 olduğunu açıklayan Vali Aksoy, tüm ihbarlara güvenlik güçlerinin anında müdahale ettiğini ifade etti. Vali Aksoy, bu kapsamda elektronik kelepçe uygulaması ile Eskişehir'de şu anda takip edilen şahıs sayısının da 26 olduğunu açıkladı. 

Eskişehir'de dilendirilen ve sokakta çalıştırılan çocuk olmayacak

Vali Hüseyin Aksoy, Eskişehir Valiliği olarak sokakta dilendirilen ve çalıştırılan çocuk kalmaması için de çalışmalara devam ettiklerini kaydederek, bu konuda destek veren ve ihbarlarda bulunan vatandaşlara da çok teşekkür ettiklerini ifade etti. 

İşte Vali Aksoy'un açıkladığı Eskişehir'de güvenlikle ilgili geçtğimiz nisan ayına ilişkin o veriler... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@