Dünya Çin'den gelen görüntüleri konuşuyor! Şangay'da süresiz kısıtlama

Koronavirüs tedbirleri dahilinde neredeyse tüm dünya izolasyon tedbirlerinde esnekliğe gitti. Çin'den gelen yeni karantina tedbir ve görüntüleri ise tüm dünyanın gündemine girdi...

SAĞLIK 11.04.2022, 13:31 11.04.2022, 13:50
Dünya Çin'den gelen görüntüleri konuşuyor! Şangay'da süresiz kısıtlama

Dünyada koronavirüsü salgınına yönelik kısıtlamalar ve izolasyon tedbirleri yavaş yavaş azalırken Çin'den tüm dünyanın konuştuğu görüntüler gelmeye başladı.

0 vaka politikasını ısrarla sürdüren Çin'den gelen görüntüler tüm dünyanın tepkisini çekti.

Çin hala karantinayı kaldırmadı

Çin, tüm dünyanın esnekliğe gitti pandeminin yeni döneminde milyonlarca vatandaşını karantinada tutmaya devam ediyor.  28 Mart'tan beri karantinada olan Şangay'da karantina doğu ve batı olmak üzere farklı şekillerde uygulanıyordu.

Artık ise Şangay'da doğu ve batı ayrımı yapılmadan süresiz karantina süreci devreye girdi. Çin'den gelen görüntülerde vatandaşlar gıda ile ilgili sıkıntılar çektiklerini ifade ediyorlar.

Ortaya çıkan görüntüler'de Çin'in Şangay kentindeki bazı depolar da vatandaşlar tarafından yağmalanmaya başladı. Çin'den gelen diğer görüntülerde de vatandaşlar evlerindeki camlardan isyan ettikleri sırada havada beliren bir drone aracılığı ile vatandaşlara uyarılar yapılıyor. 

Çin'de vaka sayıları düşmüyor!

Alınan tüm önlem ve tedbirlere rağmen 0 vaka politikası dahilinde yoğun izolasyon sürecini devam ettiren Çin'de bir türlü vakalar düşmüyor. 

Çin'de son 24 saatte 26 binden fazla pozitif vaka görüldü.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@