Seran Bilge Eskişehir'de kadınlar için söyledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlenen konser ile kutladı...

SANAT 09.03.2022, 13:56 09.03.2022, 14:18
Seran Bilge Eskişehir'de kadınlar için söyledi

Eskişehir'de, Orkestra Şefi Ender Sakpınar’ın yönettiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Özel Konseri gerçekleştirildi. 

Konserde, Seran Bilgi, “Ünzile, Kal Deme, Mad About You, You Gotta Be” gibi kadınları anlatan 14 şarkı seslendirdi. Seran Bilgi’ye sahnede senfoni orkestrasının yanı sıra piyanoda Devrim Yeşilpınar, gitarda Alpay Çiftçi, basgitarda Ozan Musluoğlu ve davulda Burak Durman eşlik etti.

Nuray Akçasoy konserdeki konuşmasında, Seran Bilge’nin ülkemizi dünyada da sesiyle temsil ettiğini ve kadınların istediklerinde neler yapacağının canlı kanıtı olduğunu söyledi. Nuray Akçasoy, salondaki kadın dinleyicilerin ve orkestradaki kadın sanatçıların Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak, konsere katkıda bulunan Eskişehir Sanayi Odası ve LAVA A.Ş.’ye teşekkür etti.

Eskişehir’e ilk kez 2016 yılında geldiğini belirten Seran Bilgin, uzun yıllardır gelemese de Eskişehir’in kendisinde özel bir yeri olduğunu ve senfoni orkestrasıyla şarkı söylerken ailesiyle birlikteymiş gibi hissettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@