Uluslararası Piyano Günleri'nde muhteşem kapanış

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “3. Uluslararası Piyano Günleri” kapanış konseri ile sona erdi...

SANAT 26.04.2022, 11:35 26.04.2022, 12:18
Uluslararası Piyano Günleri'nde muhteşem kapanış

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “3. Uluslararası Piyano Günleri” kapanış konseri Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Balo Salonu’nda gerçekleştirildi. Kapanış konserinde Bursa Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Özgür Ünaldı ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Gökhan Aybulusduo piyano resitali ile sahne alırken konsere çok sayıda müziksever ilgi gösterdi.

Kapanış konseri dinleyicilerden büyük beğeni topladı

Duo piyano resitalinde Doç. Gökhan Aybulus ve Prof. Özgür Ünaldı, Franz Schubert ve Sergey Prokofiev’den “Valsler”, Maurice Ravel’den “La Valse”, Dmitri Şostakoviç’ten “Konçertino Op.94”, Sergey Rahmaninov’dan “6 Morveaux Op.11” eserlerini seslendirdi. Konser dinleyicilerden büyük beğeni toplarken konser sonunda piyanistlere Konservatuvar Müdürü Prof. Lilian Maria Tonella Tüzün tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@