Ahmet Ataç: Eskişehir için tüm gücümüzle...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Esnaf Sarayı’nda vatandaşlar ve esnafla ile bir araya geldi.

SİYASET 22.02.2024, 15:41
Ahmet Ataç: Eskişehir için tüm gücümüzle...

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Esnaf Sarayı’nda vatandaşlar ve esnafla ile bir araya gelirken, “Eskişehirliler kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilir, maddiyata değil insani değerlere kıymet verir. Bugüne kadar hemşehrilerimizin güvenini sarsacak bir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Eskişehir için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Eskişehir’in ilk alışveriş merkezi olarak faaliyet gösteren Esnaf Sarayı’nda işletmeleri ziyaret eden Ahmet Ataç, esnaf ile sohbet ederek kent ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinde işletme sahiplerine hayırlı işler dileyen Ataç, vatandaşlar ile de sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelirken karşılaştığı ilgi ve samimiyetten dolayı memnuniyetini ifade eden Ataç, “Eskişehirli hemşehrilerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir aradayız. Vatandaşımız bizleri kentin göbeğindeki Esnaf Sarayı’nda da en uzak noktadaki mahallelerimizde de oldukça sıcak ve samimiyet ile karşılıyor. İnsanımız bize güven duyuyor, bizim için bundan kıymetlisi yok. Çünkü Eskişehirliler kime güvenip güvenmeyeceğini çok iyi bilir, maddiyata değil insani değerlere kıymet verir. Bugüne kadar hemşehrilerimizin güvenini sarsacak bir işin içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Halkımızın ilgisine ve güvenine layık olabilmek adına elimizden gelen çabayı göstermeye, Eskişehir için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@