banner163

AK Parti Eskişehir Teşkilatı ile coşkulu buluşma... "İşte Eskişehir'in enerjisi"

AK Parti'nin Ankara'daki seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına Eskişehir'den de büyük katılım oldu. Bakan Fatih Dönmez ve Eskişehir milletvekili adayları Eskişehir il ve ilçe teşkilatı üyelerini Gar'da çiçeklerle karşıladı.

SİYASET 11.04.2023, 15:37 11.04.2023, 16:58
AK Parti Eskişehir Teşkilatı ile coşkulu buluşma... "İşte Eskişehir'in enerjisi"

AK Parti'nin Ankara'daki seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına Eskişehir'den de büyük katılım oldu. Bakan Fatih Dönmez ve Eskişehir milletvekili adayları Eskişehir il ve ilçe teşkilatı üyelerini Gar'da çiçeklerle karşıladı. AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Ali Demirel, Hakan Çizmelioğlu, Pınar Turhanoğlu Gücüyener ve Derya Çıraklı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, parti teşkilatı üyeleri ile bir arada toplantıya gitti. 

"Eskişehir'in dinamizmini, enerjisini ve canlılığını Ankara'ya taşıdılar"

Ankara'daki toplantıya Eskişehir'den büyük bir katılım olması dikkat çekerken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili 1. sıra adayı Fatih Dönmez sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Eskişehir İl ve İlçe Teşkilat üyelerimizi Ankara Tren Garı'nda karşıladık. Eskişehir'in dinamizmini, enerjisini ve canlılığını Ankara'ya taşıdılar. Zafere inanmış milyonlarca yürekle 14 Mayıs'ı bekliyoruz" dedi. 

Fatih Dönmez ile bol bol fotoğraf çektiren AK Partililere Fatih Dönmez, partilileri çiçeklerle karşıladı. Eskişehir milletvekili adayları ve Eskişehir teşkilatı üyeleri ile birlikte büyük bir katılımla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın seçim beyannamesini açıklayacağı toplantıya katıldı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@