banner163

AK Parti yağdırıyor! Eskişehir bu tweet'leri konuşuyor

AK Parti Eskişehir, bu defa da #EskişehirAkYatırımlar etiketi ile twitter'da paylaşım yağdırmaya başladı... Eskişehir bu tweet'leri konuşuyor...

SİYASET 02.05.2021, 21:06 02.05.2021, 22:18
AK Parti yağdırıyor! Eskişehir bu tweet'leri konuşuyor

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı geçtiğimiz hafta sosyal medyada, "EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum" etiketi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne soru ve eleştiri yağdırmış, bu çalışma Eskişehir'de büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medyada gündeme oturan paylaşımlara AK Parti il teşkilatının yanı sıra çok sayıda vatandaş da paylaşımları ile katılmış, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne soru yağmıştı. 

Birkaç gün sonrasında CHP Eskişehir il örgütü de AK Parti Eskişehir'i taklit ederek sosyal medyada benzer bir çalışma yapmıştı. 

Bugün AK Parti Eskişehir il yöneticileri, Eskişehir'de Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı yatırımlara ilişkin paylaşımların ardından, akşam saatlerinde de Eskişehir'e yapılan diğer yatırımlarla ilgili ardı ardına videolu paylaşımlarda bulunmaya başladı. 

AK Parti İl Başkan Yardımcılarının sosyal medyada başlattığı paylaşımlar beğeni toplamaya ve çok sayıda kişi tarafından da paylaşılmaya başladı. 

CHP Eskişehir İl Başkanlığı da yine benzer bir çalışma yapacak mı bu da merak ediliyor... 

İşte o paylaşımlardan bazıları... 

AK Parti Eskişehir'in #EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum etiketiyle sorduğu soruları okumak için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@