banner163

CHP, AK Parti'yi taklit etti

AK Parti Eskişehir, dün sosyal medyada #EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum etiketiyle büyük yankı uyandıran bir kampanya başlatmış, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne soru ve tepki yağmıştı... CHP Eskişehir de, AK Parti'yi taklit edip sosyal medyada aynı tarzda bir kampanya başlattı...

SİYASET 25.04.2021, 19:33 25.04.2021, 21:33
CHP, AK Parti'yi taklit etti

AK Parti Eskişehir il yöneticileri dün sosyal medyada #EskişehirBüyükşehirBelediyesineSoruyorum etiketiyle ardı ardına paylaşımlarda bulunmaya ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne hitaben sorular yağdırmaya başlamıştı. MHP'nin ve birçok kesimden vatandaşların katıldığı kampanya ve sorular Eskişehir'inde sosyal medya gündemine oturmuştu ve büyük yankı uyandırmıştı. 

CHP Eskişehir, AK Parti Eskişehir'i taklit etti

Sessiz kalan CHP Eskişehir il örgütünden bugün karşı bir hamle geldi. CHP Eskişehir İl yönetimi, AK Parti Eskişehir'i taklit edip sosyal medyada benzer paylaşımlarda bulunmaya başladı. CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve il yönetim kurulu üyeleri benzer tarzda bazı paylaşımlarda bulunmaya başladı. 

AK Parti'den anında cevap: "Taklitçiler, biraz yaratıcı olun"

AK Parti Eskişehir'den CHP Eskişehir'in bu yaptığına anında cevap geldi. AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, "Taklitçiler, biraz yaratıcı olun" paylaşımında bulundu. 

AK Parti Eskişehir'in dün sosyal medyada gündeme oturan kampanyasındaki paylaşımları okumak için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@