banner163

Asiltürk uğurlandı... Erdoğan: Bu ülkeye büyük emekleri geçti 

Türk siyasetinde bakanlık ve milletvekilliği yapmış, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Ankara'da Hacı Bayram Veli Camii'nde cenaze töreniyle uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyaset dünyasından çok sayıda isim de katıldı. Erdoğan, "Siyaset hayatında bu ülkeye çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu" dedi.

SİYASET 02.10.2021, 14:20 03.10.2021, 13:34
Asiltürk uğurlandı... Erdoğan: Bu ülkeye büyük emekleri geçti 

Türk siyasetinde bakanlık ve milletvekilliği yapmış, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Ankara'da Hacı Bayram Veli Camii'nde cenaze töreniyle uğurlandı.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyaset dünyasından çok sayıda isim de katıldı. Erdoğan, "Siyaset hayatında bu ülkeye çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu" dedi.

''Bu ülkeye çok büyük emekleri geçti"

Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her şeyden önce şu anda musallada bulunan değerli büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk ağabeyimizi Hakk'a uğurlarken son görevimizi yapıyoruz. Gençlik yıllarımızdan itibaren uzun yıllar bir arada olduk. Devlet adamlığından tutunuz siyaset hayatı içerisinde bu ülkeye, bu millete çok büyük emekleri geçti, çok büyük gayretleri oldu. Rabbim bizleri haşru cem eylesin ve bu yolculukta da bizleri yalnız koymasın. Dualarımızı ihmal etmediğimize inanıyorum. Haklarımızı helal ettik. İnşallah cennetiyle bizleri müşerref kılsın" dedi.

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyaset ve devlet erkanından çok sayıda isim de katıldı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@