banner163

Ayşe Ünlüce'den Ahmet Ataç'a ziyaret

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'den Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a ziyaret...

SİYASET 16.01.2024, 18:03 16.01.2024, 19:16
Ayşe Ünlüce'den Ahmet Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’yi makamında ağırladı.

Buluşmada Ahmet Ataç ve Ünlüce, gelecek dönemde Eskişehir’de gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve belediye meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Ataç, ziyaretinden dolayı Ünlüce’ye teşekkür ederken yerel seçim çalışmalarında da başarılar diledi.

Ayşe Ünlüce de ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "'Hayat Tepebaşı'nda' diyerek birçok önemli projeye imza atan ve hemşehrilerimizin gönlüne giren Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç ve İl Başkanımız Talat Yalaz ile bir araya gelerek seçim süreci ve sonrasında hayata geçireceğimiz çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliği ve desteği için kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Çok çalışacağız ve Eskişehir için kazanacağız!" ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@