Fatih Portakal, Büyükerşen'e açtı ağzını yumdu gözünü!

Fatih Portakal, ana haber bülteninde Yılmaz Büyükerşen hakkında çok sert konuştu... İşte o sözleri...

SİYASET 16.01.2024, 22:58 16.01.2024, 23:17

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in CHP hakkında söylediği sözler ve eleştiriler tartışma yaratırken, Fatih Portakal'dan Büyükerşen'e çok sert bir tepki geldi.

Daha önce de Büyükerşen'in yeniden aday olmak istemesine karşı çıkan ve sert yorumlarda bulunan Fatih Portakal Sözcü TV'deki ana haber bülteninde Büyükerşen hakkında bu defa da çok sert konuştu.

Büyükerşen'in ""CHP'de siyasi tartışmalar olurdu. Bir araya geldi mi hepsi ahbap, ama 2 kişi gitti mi, gidenlerin dedikodusunu yaparlar. Gördüm ki, geçimsizlik, anlaşmazlık, klikler, anlaşmazlık, kıskançlıklar, iftiralar, herkes birbirinin ayağının altına karpuz kapuğu koyma eğilimi içerisinde. Nasıl bu parti adam olacak diye hep düşünüp durmuşumdur. Gençlik yıllarımda da, üniversite yıllarımda da aynı şeyleri gördüm. Ve hala bugünkü siyasette de bu biraz daha bozulmuş vaziyette CHP'nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, bir mikrop gibi." sözleri gündeme oturmuştu. 

Fatih Portakal, "Hocam, bakın kredinizi tüketmeyin. Şu soruyu sormak istiyorum. Hocalığınıza, tecrübenize, Eskişehir'e kazandırdığınıza hiçbir şey demem. Ama aday gösterilmediğiniz için bu son cümlelerinizi kuruyorsanız eğer... Yok işte, mikrop, virüs vs gibi. İyi de hocam, 25 senedir sen bu partinin içindesin. Eskişehir'i yönetiyorsunuz, çok güzel. Şimdiye kadar sustunuz, sustunuz da, kusura bakmayın da Yılmaz hoca, bu görev size verilmeyince neden konuşmaya başladınız. İçiniz bu kadar doluysa sizin daha önce de, mertçe çıkıp söylemeniz gerekirdi Yılmaz hoca. Şimdi size belediye başkanlığı verilmedi içinizi döküyorsunuz. Ya bu CHP'de ayrılanların, makam verilmeyenlerin çoğu böyle. Konuşmaya başlıyor hepsi. Hocam saygınlığınız var, o saygınlığınızı koruyun. Size de bu yakışır, yapmanız gereken de bu. Artık sizin çocuklarınızı, torunlarınızı büyütmeniz gerekiyor, bu kadar net. Yeter, bitti. Sizin döneminiz de bitti, bu kadar" dedi.

Fatih Portakal'ın o konuşmasını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@