Ayşen Gürcan Eskişehir'deki iş dünyası derneklerine de çağrıda bulundu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, Eskişehir'de ETO, ESO ve EOSB başkanlarını etiketleyerek sosyal medyada yaptığı çağrıyı, Eskişehir'deki iş dünyası derneklerine ve başkanlarına da seslenerek yineledi.

SİYASET 24.06.2023, 15:51 24.06.2023, 15:58
Ayşen Gürcan Eskişehir'deki iş dünyası derneklerine de çağrıda bulundu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Teşkilatı üyeleri ile Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile birlikte alışverişe çıkmış, hediyelerle onları sevindirmişti. Ayşen Gürcan, sosyal medyada bununla ilgili bir video paylaşımında bulunarak, hayırsever iş insanlarına da "Çocuklarımızı sevindirmeden bayrama girmeyelim" dedi ve iyiliği yayma çağrısında bulunmuştu. 

Ayşen Gürcan'ın çocukların yüzlerinin gösterilmemesine ve rencide edilmemesine dikkat edilerek hazırlanan bu videosu sosyal medyada büyük beğeni ve takdir topladı. 

Ayşen Gürcan'ın çağrısına ilk destek ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'ın yaptığı paylaşımla gelirken, Gürcan yaptığı çağrıyı Eskişehir'deki iş dünyası dernekleri ve başkanlarına yönelik yineledi. 

Gürcan yeni paylaşımında da, "Başkanlarımızın şahsında tüm iş adamları ve sanayicilere bir çağrıda bulunmuştuk. Ancak biliyoruz ki her daim hayırda öncülük eden göz bebeğimiz iş adamları derneklerimiz de bu çağrıya kayıtsız kalmayacaktır" ifadelerine yer verdi. 

Prof.Dr. Ayşen Gürcan 'iyiliği yaymak için' paylaştı - Detaylar ve o videoyu izlemek için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@