Ayşen Gürcan'a ilk destek Kesikbaş'tan geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın Kurban Bayramı öncesi "iyiliği yayma" çağrısına ilk destek ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş'tan geldi.

SİYASET 24.06.2023, 12:38 24.06.2023, 16:01
Ayşen Gürcan'a ilk destek Kesikbaş'tan geldi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir video paylaşmış ve Eskişehir'in iş insanlarına da çağrıda bulunmuştu. 

Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti teşkilatı üyeleri ile bayram öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bayramlık hediyelerle sevindirirken, Eskişehir'deki iş insanlarına da çağrıda bulunmuş ve "Çirkinlikler gizlenerek yok olur. İyilikler ise paylaşılarak yayılır. Gelin hep beraber güzel Eskişehir’imizde bayramı herkes için bayram yapalım. Hayırsever iş insanlarına çağrımdır; lütfen çocukları sevindirmeden bayrama girmeyelim. Gelin sizler de bu güzelliğe ortak olun, bayram şekerlerimizi mutlu edelim. Çünkü bizler Sn. Cumhurbaşkanımız gibi, mutluluğu ne makamda, ne mevkide arayanlarız. Onu ancak bir çocuğun gülüşünde bulanlarız. Çocuklar mutlu olursa, dünya daha güzel bir yer olur" demişti. 

Ayşen Gürcan, twitter'daki paylaşımına  ETO Başkanı Metin Güler, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve EOSB Başkanı Nadir Küpeli'nin hesaplarını da etiketlemişti. 

medyamidas.com'n da duyurduğu Ayşen Gürcan'ın büyük beğeni ve takdir toplayan bu çağrısına ilk destek ESO Başkanı Kesikbaş'tan geldi. 

Kesikbaş: Sayın Bakanım bu güzel yardımlaşmayı maddi manevi canı gönülden destekliyoruz

Kesikbaş da twitter'da yaptığı paylaşımda, "Sayın Bakanım böyle güzel bir yardımlaşma kampanyasına vesile olmanız ve önderlik etmeniz sebebi ile sizlere çok teşekkür ediyorum. Şahsım, İş dünyası ve sanayici arkadaşlarımız; maneviyatı yüksek böyle özel günlerde de her zaman çocuklarımızın yüzlerindeki o sıcak gülümsemeye katkı vermekten onur duyacak. Bayramlarda bizlere alınan 1 çift ayakkabının yarattığı mutluluğu bilen çocuklardık. Bugün de aynı heyecan ve mutlulukla; bu güzel yardımlaşmayı maddi manevi canı gönülden destekliyoruz."

Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın sosyal medyada beğeni ve destek toplayan o videosunu aşağıdaki görsele tıklayarak izleyebilirsiniz

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@