Bakan Dönmez'den Eskişehir'e Cumhur İttifakı mesajı

Eskişehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Fatih Dönmez, Cumhur İttifakı ortağı olan partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti, seçimde birlik mesajları verildi.

SİYASET 17.04.2023, 20:49 17.04.2023, 21:06
Bakan Dönmez'den Eskişehir'e Cumhur İttifakı mesajı

Eskişehir’de seçim çalışmalarını sürdüren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Eskişehir 1’inci sıra milletvekili adayı Fatih Dönmez, Cumhur İttifakı ortağı olan partilerin il başkanlıklarını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi ve HÜDA PAR’ın Eskişehir il başkanlıklarını ziyaret eden Bakan Dönmez’e, AK Parti milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan da eşlik etti. 


İlk olarak MHP Eskişehir İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Dönmez’i, İl Başkanı İsmail Candemir karşıladı.

İl Başkanlığında partililer ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Bakan Dönmez, milletvekili adaylarıyla birlikte yürüyerek Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına geçti.

Orada Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Mandacı ve partililer ile görüşen Bakan Dönmez, çıkışta TOGG’a binerek Büyük Birlik Partisi ve HÜDA PAR’ın olduğu binaya doğru yola çıktı.

Önce BBP İl Başkanı Selim Acabay ve BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan ile görüşen Bakan Dönmez, daha sonra HÜDA PAR İl Başkanı Mürsel Gülsarı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@