BBP Eskişehir Teşkilatı toplandı... 2023 mesajı 

BBP Eskişehir İl İstişare toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan'dan 2023 mesajı... 

SİYASET 22.08.2021, 16:42 22.08.2021, 16:49
BBP Eskişehir Teşkilatı toplandı... 2023 mesajı 

Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl İstişare toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri, mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda teşkilatların önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar ele alındı. 

Toplantıda konuşan BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, "Büyük Birlik Partisi yapıcı ve yol gösterici muhalefeti ile her zaman vatanının, milletinin, devletinin yanında olmaya ve milli iradenin temsili noktasında yapılması gereken her türlü siyasi mülazaya bundan sonra da devam edecektir" dedi. 

"Genel Başkanımız Eskişehir'in 8. Milletvekili gibi çalışıyor"

 Akdoğan, "Eskişehir, Sayın Genel Başkanımızın memleketi. Şehrimizin sıkıntılarını da görerek, adeta şehrimizin 8. milletvekili gibi hem Büyükşehir Beleidye Başkanı ile, hem ilgili bakanlarla görüşerek, yol çalışması olsun, çiftçilerin sorunları olsun, Eskişehir'deki birtakım sıkıntılardan kaynaklanan olaylar olsun, anında müdahale ederek, gerekli mercilerle görüşerek hizmetine devam ediyor" diye konuştu. 

"2023'e hazırlanıyoruz... Toplantılarımız her ay devam edecek"

Akdoğan ayrıca, "Bizler de Eskişehir Teşşkilatı olarak bundan sonra, özellikle 2023 seçimlerine hazırlanma noktasında sık sık bir araya geleceğiz. Bu son il kongremizden sonra gerçekleştirdiğimiz ilk il divan toplantımız. Bu toplantılarımız her ay devam edecek. Teşkilatlarımızı daha sağlıklı bir hale getireceğiz. Mahalle temsilciliklerimiz, sandık görevlilerimiz, 2023'te bir siyasi parti için gereken ne varsa partililerimiz olarak, genel merkezimiz olarak, teşkilatlarımız olarak elimizden geleni yapma gayreti içinde olacağız" dedi. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@