Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleriyle bir araya geldi... Prof.Dr. Nabi Avcı da katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti genel merkezinde milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı da katıldı.

SİYASET 16.03.2022, 10:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleriyle bir araya geldi... Prof.Dr. Nabi Avcı da katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıya, Genel Başkan Vekilleri Binali Yıldırım, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı.

Prof.Dr. Nabi Avcı da katıldı... Eskişehir de konuşuldu 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının açılış konuşmasında milletvekillerine çeşitli iç ve dış politika konularında ayrıntılı bilgiler verdi. Katılan milletvekillerinin illerindeki yatırımlar ve çeşitli il ziyaretleri ile ilgili kapsamlı değerlendirmeler yaptıkları toplantıya AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı da katıldı.

Milletvekili Günay da sonraki toplantıya katılacak

Avrupa Konseyi çalışmaları nedeniyle Strasburg’da görevli bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay'ın da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yapacağı bir sonraki toplantıya katılacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@