banner163

Emine Nur Günay baba ocağı Mihalıççık'a müjdeyle gitti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ilçe ziyaretlerine baba ocağı Mihalıççık ilçesi ile devam etti. İlçede yetkililerle bir araya gelen, incelemelerde bulunan Günay Malıçlı hemşehrilerine müjdeli haber de verdi... 

SİYASET 15.08.2022, 15:37 15.08.2022, 15:58
Emine Nur Günay baba ocağı Mihalıççık'a müjdeyle gitti

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak baba ocağı Mihalıççık ilçesini ziyaret eden Günay, ilçede yetkililerle bir araya geldi, incelemelerde bulundu, Malıçlı hemşehrilerine müjdeli haber de verdi... 


Prof.Dr. Emine Nur Günay, Mihalıççık Kaymakamı Onur Aykaç’ı makamında ziyaret etti. Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koordinatörü Mehmet Başkaya ve ilçe teşkilatı üyelerinin de katıldığı ziyaretle ilgili Günay, "İlçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldık.İlçemizin refah düzeyini yükseltecek girişimleri için hemşerilerim adına teşekkür ederim" dedi. 


"Kiraz üretiminin 20 bin tonun üzerine çıkması bekleniyor"

Günay, "En son Kiraz Üreticileri Birliği kurulmasına önderlik etti. Desteğimiz her zaman yanında. Mihalıççık İlçesinde 4.660 dekar üretim alanında yıllık 7.500 ton kiraz üretimi yapılmakta ve üretilen kirazın yaklaşık %90'ı ihraç edilmekte.Önümüzdeki 10 yılda ilçede kiraz üretimin 20.000 tonun üzerine çıkması beklenmekte. Ne yazık ki bu yıl nisan ayının başında kiraz ağaçları çiçek açtığında don olayı gerçekleşmiş ve rekoltede kayıplar oldu" diye konuştu. 

Malıç'ta yetkililerle özel toplantı 

Prof.Dr. Emine Nur Günay, Kaymakam Onur Aykaç ile ilçe kurum müdürleri ve yetkilileri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Emre Güler, İlçe Emniyet Amiri İsmail Mustafa Erdoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Nüfus Müdürü Cemal Elmalıoğlu, İlçe Mal Müdür V. Tufan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yekta Açıkgöz, İlçe Tarım Müdür V. Bilal Tosun, İlçe Tapu Sicil Müdürü Metin Yılmaz, İlçe SYDV Müdürü Nazif Kemal Yücel, İlçe Kütüphane Müdürü Yılmaz Çifteler, İlçe Orman İşletme Müdürü Güray Gün ve İlçe Milli Emlak Şefi Yasemin Altın toplantıya katıldı. Günay “İlçe kurum müdürlerimizden ilçemizin mevcut durumunu ve yapılması gerekenler konusunda brifing aldık. Eğitimden sağlığa, güvenlikten tarımsal üretime kadar her konu masaya yatırılıyor. Müdürlerimiz destek olabileceğimiz konuları iletiyor. Biz de görevimiz gereği Bakanlıklarımız ile yerel arasında köprü oluyoruz, takip ediyoruz. Kaymakamımız ile yakın çalışmamıza devam ediyoruz. İnşallah yakında yeni müjdelerimiz olacak. Kaymakamımız Onur Aykaç başta olmak üzere tüm kurum müdürlerimize teşekkür ederim” dedi. 

Yeni Nüfus Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Günay, ilçede yeni Nüfus Müdürlüğü konsepti ile oluşturulan Mihalıççık Nüfus Müdürlüğünü de ziyaret etti. Günay, "Malıçlı hemşerilerimize hizmet mükemmel" dedi. 

AK Parti Mihalıççık Teşkilatı ile bir araya geldi 

Günay ayrıca, AK Parti Mihalıççık Teşkilatı yöneticileri ile de bir araya geldi.Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koordinatörü Mehmet Başkaya,İlçe Başkanı Soner Ergün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya, ilçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yurtseven ile yapılan toplantıda ilçedeki çalışmalar değerlendirildi. Günay, "Teşkilat toplantılarımızda hem çalışmaları değerlendiriyor hem de hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetler konusunda bilgi veriyoruz. Ne yazık ki bazen manipülasyon ve algı çalışmalarına tanık oluyoruz.Teşkilat üyelerimizin, meclis üyelerimizin doğrudan bilgilendirilmesi çok önemli" diye konuştu. 

"Malıçlı hemşerilerimize müjdemiz… Çalışmalar başladı, 15 kilometrelik çalışma iki ayda tamamlanacak"


Günay, ayrıca yaptığı paylaşımda, "Malıçlı hemşerilerimize müjdemiz… Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2022 yatırım programına alınan Eskişehir Mihalıççık-Alpu il yolu K.K.N. 26-25 85+000’dan 70+000’a kadar olan kesimde temel takviyeli bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına 28 Temmuz itibari ile başladı. Şu an için kazıma işlemleriyle başlayan 15 km’lik bölümün iki ay içerisinde tamamlanacağı öngörülmekte" dedi. 

İlçe Kadın Kolları Başkanına başsağlığı ziyareti 

Prof. Dr. Günay AK Parti Mihalıççık İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Karakaya’ya babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Günay “Kadın Kolları Başkanımız sevgili babasını oldukça yeni kaybetti. Kendisine, annesine ve tüm ailesine başsağlığı diliyorum. Suzan hanımın annesi tam bir Cumhurbaşkanımızın hayranı. Sürekli dua ediyor. Allah razı olsun, bizlerden de hayır dualarını esirgemedi.”
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@