banner163

Emine Nur Günay Kadınlar Günü'nü onların yanında kutladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü işleri başındaki emekçi kadınlarla kutladı...

SİYASET 09.03.2022, 13:24 09.03.2022, 13:34
Emine Nur Günay Kadınlar Günü'nü onların yanında kutladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan kadın işçileri, bazı işletmelerdeki kadın işçileri ve Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki sağlık çalışanlarını karanfillerle ziyaret etti, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Orman Fidanlık Müdürlüğüne giden Prof. Dr.Emine Nur Günay’ı Bölge Müdürü İsmail Boz, Bölge Müdür Yardımcıları İsmet Kıraç, Hasan Bozan, Fidanlık Müdürü İzzet Bolatkıran, Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras ve personel karşıladı.

Çalışan kadın personelin günlerini kutlayan Günay, daha sonra arazide fidan üretiminde çalışan kadın işçileri ziyaret etti, karanfil ve çeşitli hediyeler verdi. Fidanlık işçileri ile beraber toprak dolduran Emine Nur Günay, kadın işçiler ile birlikte yemek yedi, sohbet etti, taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay, ayrıca AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ile birlikte çeşitli fabrika ve işletmeleri ziyaret etti, kadın işçilerin Dünya Kadınlar Günü'nü karanfillerle kutladılar. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine  Nur Günay, Eskişehir Şehir Hastanesi'ni de ziyaret etti ve kadın sağlık çalışanlarının karanfillerle Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@