Enver Aysever: İmamoğlu, Büyükerşen konusunda naz yapıyor

CHP'li gazetecilerden Enver Aysever'den Büyükerşen ve Eskişehir yorumu: "Eskişehir'de müthiş bir gerilim, müthiş bir kavga var. Ekrem İmamoğlu naz yapmamalı, Eskişehir'i Büyükerşen'e bırakmalı"

SİYASET 08.01.2024, 16:12 08.01.2024, 16:45
Enver Aysever: İmamoğlu, Büyükerşen konusunda naz yapıyor

Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen'in yeniden aday olup olmaması konusunda CHP'li gazeteciler arasındaki tartışmalar sürerken, Enver Aysever'den de konuyla ilgili bir yorum geldi. 

"Eskişehir'de müthiş bir gerilim, müthiş bir kavga var"

Enver Aysever, Youtube kanalındaki yayınında Eskişehir ile ilgili yorumunda, "Eskişehir'de müthiş bi gerilim, müthiş bir kavga var. Büyükerşen'e "90 yaşına geldin artık sen kenara çekil" gibi bir tutum var. Hal böyle olunca da Büyükerşen'i sevenler "Bi dakka ya. Büyükerşen ömrü boyunca yaptıklarının zekatını verse, yani ömrü yettikçe belediyede otursa yine sistem bozulmaz. Niye aday göstermiyorsunuz. Hiç vefanız yok mu" diyorlar" dedi.

"Ekrem İmamoğlu fazla naz yapmamalı"

Aysever, "Bana göre de Eskişehir'de oturmuş bir sistem var. Bu sistemi yaratan da Büyükerşen. Şimdi de karşısında İYİ Parti'den AKP'ye geçen biri aday. Bu konuda Ekrem beyin (İmamoğlu) fazla naz yapmaması ve Eskişehir'i sahibine, halkına bırakmasının doğru olduğunu düşünüyorum.

Rahmi Turan: "Yılmaz Büyükerşen’e dalavere yapmayın"

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'da bugün "Yılmaz Büyükerşen’e dalavere yapmayın!" başlıklı bir yazı kaleme aldı. 

Yazısında Büyükerşen'e CHP tarafından yapılan bir anketle dalavere yapılmaya çalışıldığını savunan Turan yazısında şu ifadelere yer verdi: 

"CHP şimdi Yılmaz Hoca hakkında bir anket yaptırıyormuş! CHP gibi bir partiye yakışmayan bir durum... Yılmaz Hoca tanınmayan biri mi? Fikirleri ve icraatları bilinmiyor mu? Önseçim yapsaydınız görürdünüz neticeyi... Anketler  palavradır ama ön seçim gerçektir. Anketlerden çıkan sonuçlar keyfe göre değişir ama ön seçimde çıkan sonucu kimse değiştiremez.

Yılmaz Büyükerşen hakkındaki anketi kim yapıyor, kimlerle yapıyor, bilmiyorum. Ancak, 5 ay kadar önce Eskişehir’e gittiğimde bir gazeteci refleksiyle ben de kendi çapımda bir anket yapmıştım. Hiç üşenmeden, çeşitli yaşlardaki kadın-erkek 30 kişiyle konuştum... Sonuç çok ilginçti. “Ben AKP’liyim, oy vermem” diyen 2 kişi ve fikrini söylemek istemeyen 3 kişi hariç 25 kişi hiç tereddüt etmeden “Tekrar aday olursa oyumu Büyükerşen’e veririm” dedi.

Şimdi CHP’nin yaptırdığı anketin sonucunu merakla bekliyorum. Eğer Yılmaz Büyükerşen açık ara önde çıkarsa bu normal bir sonuç olur. Eğer ona kaybettirirlerse, “BİR DALAVERE VAR” diye düşünüp tüm inancımla “BU YALAN BİR ANKETTİR” diye haykıracağım!"

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@